June 16, 2024

Paras hyödyntää Vaseliinia-vetoomushakkoja ja ideoita, jotka sinun on ymmärrettävä

vaseline on ollut go-tuotteemme vuosien ajan. Ymmärrätkö todella tarkalleen kuinka joustava tämä öljyhihnan laatikko on? Vaseliinin hyödyntäminen on lukemattomia, koska se tarjoaa erilaisia etuja, jotka alkavat silmistä, meikistä ja hiuksista, kynsiin, ihoon jne.
Lähde: Factinac.comvaSeline koostuu puoliksi kiinteästä sekoituksesta hiilivetyjä, mikä tekee siitä sopivan ajankohtaisen Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita voiteen paranemiseen. Onko sinulla yksi vetoomusrutiinissasi?
Luettuani tämän olen varma, että napaat yhden aikaisintaan.

Vaseliinin edut:
1. Ripsien ilmastointi
Silmät ovat ikkuna sieluihisi, joten ota silmäripset vaseliinilla. Se on vaaratonta ja jopa saa ripset kasvamaan!

2. Julkaise tatuointivoide
Tatuoinnit ovat olleet näkyviä nykyään. Mutta joskus ihosi alkaa kuivua musteen jälkeen. Levitä vain vaseliinia tatuoituun ihoon ja ajattele ihoasi pelastettua.

3. Split Ends -keino
Jaetut päät ovat tytön pahin vihollinen, joten nopeaa säteily- ja hoitoa varten levitä jonkin verran öljysyytä ja hoita vaurioituneita päitä.
4. Huulipunan värjäyspoistoaine
Huulipunat ovat yleensä väriltään liukumiseemme jonkin aikaa, joten levitä Vaseliinia. Tämä poistaa huulipunan merkinnät.

5. Hajusteiden parantaja
Haluatko tehdä hajusteesi pidempään? Levitä vaseliinia alueelle, jonka aiot ruiskuttaa hajuvettä, ja tämä antaa tuoksun kestää pidempään.
6. Kosteusvoide
Kyynärpäät ja korot päätyivät sodryksi nyt ja silloin, että vain vähän vaseliinia tarjoaa heille ihanteellisen kosteuttavan.

7. Meikinpoistoaine
Käytä puuvillapalloja ja vaseliinia poistamaan itsepäinen meikki, joka ei ole vain tulossa.
8. Kuivat kynsinauhat
Hieronta kynsinauhat, kun se on jonkin aikaa vaseliinilla, samoin kuin se tarjoaa heille tarvittavan vahvuuden ja kosteuden.

11. Vuotoisen ihonsuojaus
Kun värjät hiuksiasi, levitä vain verisuonia hiusrajaan varmistaaksesi, että väri ei vuota otsaan ja värvää ihoasi.
12. Lisää ylimääräistä kiiltoa
Lisää säteilee lisävarusteihisi hiukan vaseliinia. Se saa heidät näyttämään yhtä loistavalta kuin uudet.
13. Dark Circles Fader
Tumman ympyrän vaseliinien edut ovat melko miellyttäviä. Tee joitain vaseliinia yhdessä muutaman tippaan sitruunamehua tummissa ympyröissäsi. Ne haalistuvat pian.
14. Kynsilakan avaaja
Kynsilakka tiukkaa kansille, joten pysäyttääksesi, että hiero vain vaseliinia korkkien alle ja Bayer 04 Leverkusen Paita niitä on paljon helpompi avata seuraavan kerran.
15. kuorinta kehon pesu
Sekoita vaseliinia merisuolan ja tadan kanssa! Kotitekoinen kehon kuorinta on valmis.
16. Julkaise parranajovoide
Parranajo laukaisee kuivumisen iholle. Tyypilliset kosteusvoiteet eivät riitä ihon ravitsemiseen. Levitä alueille jonkin verran vaseliinia palauttaaksesi sen luonnolliseen tekstuuriinsa.
17. Pehmeämpi ja sileämpi
Hiero Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita pehmeämpiä käsiä käsiinsä käsiin ja laita puuvillakäsineisiin ja mene nukkumaan. Nouset sujuvammilla käsillä.
18. Huulikuorma
Huulilla on herkkä ja lempeä iho, samoin kuin kuorinta ne, sekoita vaseliinia sokerin kanssa ja hiero vain huulten yli sormella.
19. Iloiset jalat
Pehmeiden sileiden jalkojen osalta käytä täsmälleen samaa tekniikkaa kuin käsillä. Levitä samoin kuin hieronta vaseliinia jalkoihisi, laita sitten sukat ja mene nukkumaan.
20. Hyödyllinen ryppyjen peitevoide
Tämä on hyödyllinen tekniikka niille, joilla on ”varis jalat”. Laita vain silmiesi ympärille ennen kuin menet nukkumaan.
21. Yövoide
Lämmitä vain vaseliinia ja käytä sitä parhaana vaihtoehtona yövoideeseen. Riippuvat minusta, nouset pehmeimmän ihon kanssa.

22. Korvakorut liukuva
Korvakorut voivat usein päätyä hiukan pokey herkistä korvakoruistasi. Voitele vain lohkoasi jollain vaseliinilla ja korvakoruilla, jotka liukuvat ihanteellisiksi sen kanssa.
23. Hiushack
Nopea idea niille, jotka uskovat pikakuvakkeisiin, jotka toimivat hyvin. Levitä jonkin verran öljy hyytelöä hiuksiin liukastuaksesi apinan hiukset takaisin. Toimii hienointa, kun teet korkeaa poninhäntä tai pullaa.
24. huulivoide
Rakastatko suklaata? Kuka ei! Sekoita vaseliini juomalla suklaata tai sulatettua suklaata ja tuota omaa suklaan maustettua huulivoidetta.
25. Himaruffin ehkäisy
Päänahan kuivuus laukaisee hilseä, joten tee päänahasta hieman vähemmän alttiita siihen vaseliinin öljyhyytelöllä.
26. piikit hiukset
Hiuksille uudelleen, jos olet rajujen ilmeen fani, levitä hiuksiin hiusgeelin sijasta vervaseliiniä ja se toimii ihmeitä.
27. Laita ääni siihen
Vaseline liukastuu helposti. Joten yritettäessä vetää ulos sormen ääntä, jota on vaikea poistaa, levitä vain vaseliinia ja se liukuu ihanteelliseksi.
Eivätkö nämä edut riittäviä, jotta saat pullon vaseliinia ihanteellista? Vaikka PRO: t arvioivat haittoja, on viisaampaa, jos ymmärrät myös sen sivuvaikutukset.
Vaseliinin sivuvaikutukset:Sivuvaikutukset rajoittuvat herkäihin iho -allergioihin sekä sieni -infektioihin, jos niitä käytetään kosteassa ihossa sekä tukkeutuneissa huokosissa. Tukkevat huokoset voivat lisäksi aiheuttaa puhkeamisia, joista vaaditaan huolta.
Nyt täydellisesti vetoomuksemme sekä ihonhoitorutiinimme vaseliinilla. Jos minkäänlaista ideoitamme ja hakkereita todella auttoi sinua, älä muista kommentoida alla jakaaksesi kokemuksesi kanssamme. pysy kanavalla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.