June 16, 2024

Viikon puku: Talbots

hektisten työläisten naisille, istuvuus on yleensä yksinkertaisin pukeutumiselle heittää aamulla. Yleensä tämä tehtävä ei koske naisille sopivia haastatteluja, joiden pitäisi olla yhtä perinteisiä ja perustavanlaatuisia kuin saat – sen sijaan tämä tehtävä on jonkin verran erilainen istuvuus, joka on muodikas, mutta ammattilainen. Miellyttävä keskiviikko! En ole merkittävä valkoisen istuvuuden fani – olen varma Tarkista myynti Talbotsissa, jossa kausiton kreppi on osa myymälän valtavaa punaisen ripustimen myyntiä. Kaikista kappaleista on jäljellä rajoitettuja kokoja muissa väreissä, mutta norsunluu on jatkuvasti varastossa. (Jopa siellä, ”Misses” -hameet ovat melkein loppuunmyytyjä – kuitenkin, jos tarkistat petitejä, on jäljellä tonni ja voi olla kokeilun arvoinen, jos valitset jonkin verran lyhyemmän helman kuin mitä kuvitellaan joka tapauksessa). Yllä kuviteltu takki (Talbots Seasonless Creppe Two Button Blazer), jota tarjotaan yksinomaan verkossa, on alle 90 dollaria (oli 199 dollaria), samoin kuin Peplum -takki (kuvassa alla) on myös 89 dollaria. Housut (allekirjoitus kausiton kreppi suora jalan housut) olivat 119 dollaria, mutta ovat Real Madrid Paita nyt 54 dollaria. Tarjolla on kaksi vastaavaa hameaa: kuviteltu (kausiton kreppi, joka räpytti hame), oli 99 dollaria, mutta nyt on nyt 42 dollaria; Myös trumpettihame on 42 Celta de Vigo Paita dollarilla.

P.S. Pikemminkin muutama viikon aikaisemmasta sopivuudesta on myynnissä – olemme pyöristäneet muutaman niistä Pinterestissä. P.P.S. Mitä mieltä olet tästä uudesta ASOS: n Longline Blazerista (vastaavilla shortseilla)? Onko tämä vuoden 2014 versio Ally McBealin aikakauden lyhythamman pituisesta japparista? (L-all)
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä sekä Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert – Kauden päättyminen, jopa 50% alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen täysimääräisesti!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; Ylimääräiset 15%: n alennuksen topit, t-paidat ja kengät
Parvi – 50% alennus kaikesta ja täysin Kawasaki Frontale Paita ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:

Buffy – jopa 35% alennustaan vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Leave a Reply

Your email address will not be published.