June 16, 2024

Upeita korujen lahjakonsepteja häätapahtumaan

Joten sinulla on häätapahtuma tulossa. Nyt vastuullisina vieraina – oletko kotitalous vai hyvä ystävä – et voi koskaan mennä pieleen lahjoittamisella.

Vaikka et olekaan fashionista, joka ymmärtää trendikäs, tämä opas hajottaa sen erittäin sinulle ja tarjoaa sinulle hienoja lahjaideoita.

5 erinomaista koru -lahjakonseptia, jotka eivät koskaan mene pieleen:
Hänen sekä hänen renkaat: Jos olet perhe, voit saada renkaiden koon tai saada täysin vapaan koon äänen (jos olet koon epävarma) ja etsi myös hyvää hänen että hänen ja hänen renkaat. Kyllä, hänen ja hänen hänen. Koska sulhanen arvostavat koruja yhtä paljon kuin morsiamet. Loppujen lopuksi, miksi naisten pitäisi olla kaikki hauskaa? Voit valita helpon platinakaistan, jonka nimensä on kaiverrettu tai ostaa helppoa 2 grammaa kultarenkaita verkossa. Vaikka he eivät pidä lahjastasi, kullalla on silti suuri arvo ja ajatellaan häät suotuisasta.

Kultakolikot: Jatkamalla siitä, mistä lähdimme, kultakolikot ovat erinomainen lahja, ja ne eivät sisällä minkäänlaista haastavaa uskoa, ts. Mittaus äänen koon suhteen. Sinulla on varmasti hitti häätapahtumassa, jos olet kullan satama!

Lahjat morsiamalle: Renkaiden lisäksi koruista ei ole puutetta, että voit lahjoittaa morsiamen. Voit lahjoittaa morsiamen rannekorut, kaulakorut, korvakorut, nilkkat tai melkein kaiken muun, jota on saatavana korukategoriassa. Valitse klassiset, ikääntymättömät kappaleet taataksesi, että se ei ole ristiriidassa hänen henkilökohtaisen maun kanssa. Sen lisäksi, että perinteinen ei aina ole kallista. Selaa 2 gramman kultakorvakoruja naisille, joilla Leeds United Paita on kustannus, samoin kuin sinä yllättyä. Kultakorvakorut voivat olla kalliita, mutta aloituskustannukset ovat melko taloudellisia eikä rikkoo pankkia.

Lahjat sulhanen: Sulhanen Kashima Antlers Paita on paljon yksinkertaisempi ostaa morsiamen verrattuna. Hyvä kultakuva muutamalla jalokivillä, kultaketjuilla sekä arvokkaiden jalokivien kanssa varustetuilla renkaisilla on merkittävä osuma. Jos sulhanen ei ole erityisen ihastunut koruihin, et voi koskaan mennä pieleen kalvosinnappien kanssa.

Lahjakortit: Jos olet täysin epävarma tyylistä, jonka morsian ja sulhanen arvostavat tai haluavat estää heidän tuntemuksensa vahingoittamista, valitse lunastettava lahjakortti korukaupasta. Se saa heidät arvostamaan sinua ja säästävät vaikeuksia Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita valita koruja kokonaan.

On varmasti muita asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä koruja ostaessasi. varata budjetti. Sinun ei tarvitse liioitella sitä, koska häät eivät tarkoita kalleimman lahjan lahjoittamista.
Ole myös tietoinen kullan tyypistä. Valkoinen ja keltainen kulta ovat yhtä tärkeitä, mutta keltaisella on paljon enemmän viehätysvoimaa tavanomaisissa hääissä.
Jos olet epävarma koosta – renkaat, rannekorut tai rannekorut – valitse täysin vapaan koon tai jotain riipusta, joka ei tarvitse sinun löytää koon.

Maksa korko korujen tyylille. Älä liioittele sitä ja osta jotain hienoa, jota he eivät voi koskaan käyttää muissa tilanteissa. Haluat jotain perinteistä ja ikäätöstä, joka kestää niin kauan kuin avioliitto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.