July 17, 2024

Kulmakarvojen ylläpito – Opas, joka saa täydellisen kulmakarvan

kulmakarvojen ylläpito, näyttää silti olevan aliarvioitu käytäntö. Olemme kaikki käyneet läpi hajanaisia ​​päiviä, jolloin me murskaamme väärin kulmakarvoja tai hämmennystä, joka johtuu siitä, että kulmakarvojen ja reunojen välissä olevasta ylimääräisestä kasvusta johtuen.
Vaikka pidämme omistautuneena kahden viikon salonki-tapaamisemme, meidän on hyväksyttävä, että kulmakarvoillamme on oma mielensä. Kuuluisat lyhyemmät näyttävät antavan tähtiä kaikissa muissa ei -toivotuissa paikoissa reunaa pitkin häiritsemällä sitä täydellistä pyrkimysmuotoa.

Kun rohkeita ja tuuheita kulmakarvoja saavat kaikki huomion äskettäin ramppeihin ja trendikkäässä ilman-makeup-ulkonäöstä, sen hi-aika saamme Paris Saint-Germain Paita kulmakarvapelin.
Mukavuutesi vuoksi olemme piiskanneet nopean askel askeleelta prosessin varmistaaksemme, että kun seuraavan kerran astut ulos, yksikään GFF: stä ei voi todella osoittaa kulua ja sanoa: “Milloin viimeksi olet saanut sen aikaan?”
[Lue myös: kuinka kulmakarvasi luonnollisesti sävyttää]

1. Tunne luonnollinen kulmakarvan muoto
Me kaikki kaipaamme, että meillä on täydellinen keula-muotoinen kulmakarvat, mutta kaikkia meitä ei siunata samalla. Mitä nopeammin olemme sopineet siihen, sitä paremmat mahdollisuudet meidän on hoidettava mitä meidän on. Joten aloita ensin luonnollisen muodon tunnustamalla ja Real Betis Balompie Paita arvostamalla.
Lähde: CollegeFashion.netwe on yrittänyt auttaa sinua tunnistamaan täällä, kulmakarvojen muoto, joka vastaa kasvomuotoa, vain varmistaaksesi, että seuraavan kerran kun kynät, tiedät, mihin suuntaan olet menossa.

Lähde: Pinterest.com2. Tiedä tarkalleen mistä aloittaa ja loppua
Kohteliaisuus ammatillinen asiantuntemus, meillä on kanssamme mantra ymmärtääksesi tarkalleen, missä kulmakarvojen tulisi alkaa, kaari ja se kohta, josta kulmakarvan tulisi päätellä.
Käytä lyijykynää ja pidä sitä pystysuoraan nenän lopussa. Tuo kohta olisi mieluiten alku. Kaari, joka pitää lyijykynän ylös kulmassa nenästä oppilaan Southampton FC Paita reunaan. Ammattilaiset viittaavat myös siihen, että kaari tulisi merkitä olennaisesti siinä vaiheessa, jossa kulmakarva -luu ulkonee eniten. Lyijykynän asettaminen kulmaan nenän päästä ulkopäähän auttaisi tunnistamaan, missä lopettaa.

[Lue myös: Kuinka vahalla kulmakarvat kotona]
Lähde: loxabeauty.com3. Kyykky
Tartu nyt kulmakarvojen huoltopakkaukseen

Ja voila, olet hallinnut nopean kulmakarvan huoltoprosessin.
Kulmakarvat menevät pitkälle ominaisuuksien määrittelemiseen ja siten ne ansaitsevat aikaa ja huomiota. Joten älä ole laiska ja odota seuraavaan salonki -tapaamiseen. Pysy pisteessä koko ajan.
[LUE LUE: Kuinka käyttää kulmageeliä]
Tässä on nopea DIY helpottaaksesi ylläpidon poistumista

Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen teille kaikille. Jaa kommenttisi alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.