July 17, 2024

Kuinka koota harjoituspuku syksykauden aikana?

Kuinka koota harjoituspuku syksykauden aikana?
11.12.2020, julkaissut Alanic Global
Kesäajan loppu tulee uima-asuntokauden kustannuksella, ulkopuoliset harjoitukset kevyemmillä vaatteilla, luontokävelyillä sekä muilla lämpimän säätapahtumilla. Vaikka se voi tuntua paniikkista, älä syksyn kanssa tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia päästä ulos, kiivetä, ajaa, kävely Lämmin aivohalvaus tai lisää nesteytystä.

Viileämmät lämpötilat merkitsevät mahdollisuutta muuttaa sekä harjoituksiasi että kaapisi. Ajattele värivalikoiman vaihtamista, kerrostamisen yrittämistä tai uuden harjoitustyylin löytämistä, joka pitää sinut tyylikkäällä ja vaikuttamalla, kun siirryt kausiluonteiseen muutokseen.
Lämpimät sävyt
Väripyörän lämpimän puolen täyttävät sävyt – uskovat keltaiset, punaiset, appelsiinit sekä samanlaiset muut värit, jotka muistuttavat sinua lämpöä (kuten tuli tai aurinko) – tulevat olemaan kuuma syksyllä.

Epäsymmetriset takit
Epätasaisessa takissa on jotain niin houkuttelevaa – se auttaa pitämään sinut tyylikkäästi, samoin kuin rentoina ja lämpiminä, kun sääolosuhteet kylmään. Ja on hienoa käyttää jotain ainutlaatuista tavallisesta 3–4 vetoketjusta tai neuletakkien puserosta.
Rajatut paidat
Vaikuttaa siltä, ​​että rajatut paidat ovat täällä pysyäkseen paljon paremmin tai huonommin. Vaikka voi olla tarkoituksenmukaista, että kukaan ei näytä yhtä hyvältä kuin sadon huippumamalli, jotkut variantit ovat hiukan paljon tavanomaisempia kuin integroida uskomattoman alakuljettajan kanssa, jossa et paljasta niin paljon.

Lenkkarit
Voit valita lenkkarin käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tyyppisiin asuihin. Oletko menossa ruokakauppaan tai kuntosaliin, päivämäärään tai kirjastoon, lenkkarit ovat melko muodin “tee”. Jos ne näyttävät täydentävän pukuasi tai se ei näytä olevan merkityksetöntä, valitse se.
Olla äänekäs
Vaikka et ehkä pysty kertomaan kenellekään, mitä tunnet, useiden nokkelajen tekstiviestien ansiosta saatat käyttää tunteitasi tukkumyynnisi fyysisten kuntovaatteiden kanssa. Onko sinulla kuppi kahvia ja avokado -riippuvuutta asustasi?

ALANIC WORLDWIDE · Tarkalleen kuinka koota harjoituspuku syksykaudella?

Toivomme, että voisimme ottaa potkun suihkun, lyödä hiuksia kuivia ja tehdä ihanteellisen uuden puku jokaiselle harjoittelulle, mutta olosuhteiden totuus on, että meillä tuskin on mahdollisuutta. Erinomainen uutinen, vai mitä? Olemme nyt löytäneet muita menetelmiä integroimaan ensisijaiset fyysiset kuntoklassikot (juoksukengät, topit sekä legging, aluksi) parhaimmilla mukavilla syksyn kerroksilla sekä kiinnittäviä tarvikkeita, jotka tuovat meidät Jooga -luokka tyytyväiseksi tuntiin ilman menetelmää verrattuna.

Nyt kun olemme niin lähellä vieraanvaraisia ​​syksyjä, yrityksen omistajat ottavat yhteyttä näkyviin fyysisten kuntovaatteiden valmistajiin ja sijaintitilauksiin myymäläsi parhaimmista harjoitusvaatteista.

Tunnisteet:
Kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteiden valmistajat USA
kuntotakkien valmistaja
Fitness Tee -paitojen valmistaja
Tukkumyynti Fyysinen kuntovaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published.