July 17, 2024

Toimivatko kemialliset kuoret? UKK: t vastasivat kaikella, mitä tarvitset tietääksesi

, ennen kuin ihotautilääkäri tai ihoasiantuntijan vastaukset tekevät kemiallisia kuoria, he haluaisivat sinun olevan erittäin järkevä odotuksesi kanssa. FC Utrecht Paita Kemialliset kuoret eivät vähentäisi ihosi verisuonia tai haalistuisi kapillaareja pois. Mitä he eivät myöskään tekisi, on poistaa lisääntynyt arpia, esimerkiksi kelloidit ja ryringoomat. Jos luulit, että kemiallinen kuorinta oli kasvojenkorotus, olit väärässä ja vastaamaan kysymykseesi kemiallisten kuorien työstä, sanoisimme kyllä. Kemialliset kuoret auttavat poistamaan epätasa -arvoiset ihoäänet, jopa auringon haitallisten UV -säteiden aiheuttamat ihovauriot ja tuovat myös nuoremman ja erittäin vilkkaan ihon. Toivomme, että osa kemiallisten kuorien työhön vastataan osaan.
[Lue myös: Kaikki mitä halusit tietää kemiallisista kuorista]

Kemiallisten kuorien tyypit
Markkinoilla ei ole nykyään asetettua määrää kemiallisia kuoria. Ja valittavissa ja käytettäväksi on myös paljon komboja, jokainen parhaiten sopivaan ihotyyppiin. Asiantuntijalta on tarkistettava on kuoren vahvuus. Pinnallisista keskitason kuoriin on vahvempia happoja tiettyihin ihonhoitotarpeisiin. Lisäksi kemialliset kuoret on henkilökohtainen myös tilaisuuteen. Morsiamen kemiallinen kuori olisi hyvin erilainen kuin päivittäisen työkuoren; Happojen lujuus ja pitoisuus ovat tärkeitä.
Lähde: Pinterest.comBenefits of Chemical Peels
Vähentää aknetta
Vähentää hyperpigmentaatiota
Vähentää hienoja viivoja
Vähentää ryppyjä
Vähentää parkitusvaikutuksia

Lähde: SheKnows.com -sipsit mielessä
Kun valitset prosessin käytettävissä olevista erilaisista kemiallisista kuorista, sinun tulee ottaa yhteyttä vain asiantuntijaan. Ei vain ketään terveysklubin asiantuntijaa tai kosmetologia, vaan joku, joka on ollut ihon estetiikka ainakin vuosikymmenen ajan, ja alan asiakkaiden suosituksilla todistaakseen hänen ketteränsä.
Lähde: repechage.com Akne -alttielle iholle
Niille, joilla on akneongelmia tai akne-alttiita ihoa, olisi parasta käyttää kemiallisia kuorien etuja, joissa on beeta-hydroksihapot. Tällaiset kemialliset kuorien prosessit auttavat vähentämään tulehduksia, koska siinä olevien salisyylihappojen Flamengo Paita läsnäololla on paljon ominaisuuksia samoilla aspiriinilla, mikä vähentää tulehduksia. Salisyylihappo on myös öljyliukoinen ja koska rasvaisella iholla on paljon öljyä käsitellä, aknen ja öljyisen ihon tulisi käyttää kemiallisia kuorikäsittelyjä, joissa on tämä ainesosa.

Lähde: Lightsculpt.co.zaforn kuiva iho
Kemiallisten kuorien edut voidaan tarttua myös kuiviin ihonväriin, koska niissä RB Leipzig Paita olevat hydroksyylihappot ovat lempeitä ja toimivat parhaiten ilman allergisia reaktioita.
Lähde: CastLeknockcosmetics.Ifter Care
Kemialliset kuoret, joita käytetään ryppyjen ja linjojen ihon valaistukseen tai eliminoimiseen, olisivat erilaisia kuin rungot toiseen. Siksi hoidon jälkeen on välttämätöntä päivittäin maltillisen voide ja puhdistusaine.

[Lue myös: Post Peel -hoito]
Pysy poissa tuotteista, joissa on alfahydroksyylihappoja, C -vitamiinia ja retinolia. Käytä pikemminkin tylsää tuotteita viikolle kemiallisen kuoren jälkeen. Kun menet ulos ja vaikka se ei olekaan aurinkoista, käytä aina aurinkovoidevoidetta, mikä auttaa suojaamaan ihoa auringon piilotetuilta haitallisilta UV -säteiltä pilvisenä aamuna.

Lähde: Pinterest.comside vaikuttaa, jos sellaisia on
Kannustamme sinua lukemaan lisää kemiallisten kuorien eduista ja kuulemaan oikealta mieheltä ja naisilta, jotka ovat käyttäneet prosessia näyttääkseen nuoremmalta, kirkkaammalta ja elävämmältä. Se riippuu jälleen henkilöstä toiseen siitä, kuinka kemialliset kuoret toimivat, ja myös prosessille valitun asiantuntijan kyvyistä.
[Lue myös: tapoja käyttää oranssinkuorta iholle]

Leave a Reply

Your email address will not be published.