July 17, 2024

Office Holiday Party Eticette

Työskentelen hirviöviestissä siitä, mitä pukeutumiseen toimistolomajuhliisi, ja löysin sillä välin kaikki nämä hienot artikkelit toimistolomajuhlista, josta emme ole keskustelleet ikuisesti – Joten ajattelin, että meidän on mentävä tänään, vähän edeltäjänä “mitä pukeutua toimistolomajuhlillesi” -viestissä. (Vaikka tietysti on ilmainen jakamaan, mitä aiot käyttää puolueellesi tänä vuonna!)
{Aiheeseen liittyvä: Kaikki suositukset lomapalveluetiketistä}
0,02 dollarilla se johtuu joistakin perussäännöistä:
Jos kyseessä on ensimmäinen lomajuhlasi, älä oleta – puhu muiden kanssa, jotta tiedät mitä odottaa, koska toimistolomajuhlissa voi olla valtava vaihtelu. Joissakin toimistoissa on keskipäivän joulupukin hattu+puku eräänlainen lounas; Muilla on perjantai -iltana tapaus hotellin juhlasalissa. (Yksi vanhoista toimistoistani teki hotellin juhlasalin alhaiseen tärkeään tapaukseen ja toisen mustan solmion palloa tammikuussa vain asianajajille.)
Jos et voi kysyä ketään, etsi vihjeitä – jos on perjantai -iltana töiden jälkeen, kertoimet ovat hyviä, että ihmiset ovat edelleen pukeutuneet toimistovaatteisiinsa (yhdellä pienellä säädöllä kuin juhlavieras tai lausuntokaulakoru). Jos se alkaa viidestä, se voi olla ohi 7. Toinen tapa mitata muodollisuus: missä tapahtuma pidetään. Jos se on valittu paikkakunnalle (lähin hotellin juhlasali, lähin ravintola jne.), Kertoimet ovat, että se tulee olemaan paljon alhaisempi kuin tapahtuma hiukan lisäksi toimistosta.
2022 PÄIVITYS: Juhlat bleiserit Velvetissä! musta / punainen / vihreä / musta
Jotkut hauskat lausuntokaulakorut (2020 päivitys!):

< - Älä saa vinkkejä, puhumattakaan humalassa. Tallenna se toimiston jälkeiselle puolueelle tai kun olet tapahtumassa, joka ei ole sidoksissa työhön. (Monet kuut sitten puhuimme myös siitä, mitä juomasi sanoo sinusta toimisto cocktailjuhlissa.) Tee siitä ihmisistä, ei ruoasta tai juomasta. Se on hyvä tunnusmerkki jokaiselle juhliin osallistujalle, mutta se menee kaksinkertaisesti tänne. Puhua kaikkien kanssa. Taistele kehotuksella huddle nurkassa ystävien kanssa tai yritä verkostoitua vain VIP: ien kanssa. On hyvä aika hymyillä ja nauraa alaisten ja tukihenkilöstön kanssa. Vuodentama: Älä puhu vain työstä. Jos pomosi tulee yli ja täytyy mennä projektin yli, se on yksi asia - mutta oletetaan, että ihmiset haluavat puhua mistä tahansa. Politiikka ja uskonto ovat tietysti edelleen dicey-aiheita, mutta muita puolueiden mukaisia ​​keskusteluaiheita on paljon. Jos seuraava päivä on työpäivä, se on tavallista. Office Holiday Party Eticetti, lisäksi lukeminen: Lomajuhlat ja sinä: kaikki perusteet, jotka sinun on tiedettävä [lain yläpuolella; Minun vieraspostini!] 23 Office Holiday Party -politiikkaa [WSJ] (huvittava!) Office Holiday Party Eticetti [Boston Globe] Uran suositukset toimistolomajuhlillesi [Huffpo] Office Holiday Party Eticette [Monster.com] 14 Survival -ideoita Office Holiday Partylle [Business Insider] Hyvät naiset, mitkä ovat parhaat etikettiideat toimistolomajuhliin? Haluatko jakaa hauskoja tarinoita toimistolomajuhla -etiketin väärinkäsityksistä? Kuvassa. Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotka meille ansaitsevat maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.