July 17, 2024

Hanki tosiasiat parhaiten korjata kuiva iho -olosuhteet nopea

kuiva iho on jotain, joka meidän on taisteltava jonakin päivänä tai toisella. Se on tuskallinen, ruma ja voi johtaa muihin asioihin, jos sinulla ei ole resursseja tai ymmärrystä taistella sen oikein! Ymmärrätkö, että kehosi suurin elin on ihosi ja että se on ensimmäinen puolustuslinja pölyä, tuulta, aurinkoa vastaan ja kylmää vastaan? Joskus ihoasi tulee haastavaa taistella sotaa tehokkaasti, jos et pidä siitä suurta huolta. Iho on kuivaa ja kutiava ja jos et täytä ihosi kosteutta, kuivat iho -olosuhteet voivat todella ottaa sinulle tietullia. Siksi tämä lyhyt artikkeli kertoo sinulle, mikä laukaisee kuivan ihon, samoin kuin kuinka voit taistella tätä tehokkaasti.
[LUE LUE: KOTIVALMISTEET KUIVAT KIRJALLISUUDET]

Jotkut ihmiset eivät käsittele tätä asiaa kehonsa ympärillä, sen sijaan he saavat sen vain tietyissä kehon osissa. Tällöin sinun pitäisi ymmärtää, mikä laukaisee kuivan ihon kasvoilla. On välttämätöntä ymmärtää, että jokainen kehon osa on erilainen, samoin kuin se, mikä laukaisee kuivan ihon jaloilla, ei ole täsmälleen sama kuin kuivat iho kasvoilla. Vaaditaan erilaisia voiteita sekä lääkkeitä huolehtiaksesi kuivien ihoongelmien erilaisista laukaisuista. Katsotaanpa muutamia tyypillisimpiä kuivien iho -olosuhteiden laukaisimia.
Mikä laukaisee kuivat iho -olosuhteet
Lähde: Xcitefun.NetThe -sää
Talvisää olosuhteet ovat tärkein syyllinen, joka laukaisee kuivan ihon. Talvella kosteus laskee vaarallisesti alhaiseen tasoon. Kosteus on tärkeää pitää ihosi kosteutettuna ja kosteuteen, kun kosteutta on erittäin vähemmän, on välttämätöntä hyödyntää ulkopuolisia Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita lähteitä pitämään ihosi kosteutettuna.
Korjaus: Pidä kostutin talossasi ja vahvista sitä. Hyödynnä kerroja sekä voiteita paljon enemmän määriä pitämään ihosi hydratoituna. Jos joudut menemään ulos kylmällä säällä, varmista, että käytät riittävästi turvallisuutta ja peittää itsesi käsineillä.

[Lue myös: oikea ruokavalio kuivalle iholle]
Lähde: Howtoremovethat.comToo paljon lämpöä
Liian suuri lämmin ei ole myöskään hienoa kehollesi. Jos istut keskitetysti lämmitetyillä alueilla tai lähellä uunia pitkään, ihosi Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita kuivuu. Kokeile samoin kuin pysy poissa takista tai paikoista, joissa iholle kohdistuu lämmön.

Korjaus: Hyödynnä muita tarkoittaa pitää itsesi lämpimänä sen sijaan, että istuisit lähellä suoraa lämpöä.
Lähde: Wunderweib.de [SC: Mediad]

Altistuminen auringolle
Vaadit D -vitamiinia, mutta myös paljon altistumista auringolle kuivuu ihoasi, koska auringon UV -säteet ovat melko haitallisia. Itse asiassa UV -kerros menee jopa enemmän kuin ihon yläkerros ja siksi kuivuu sen sisäpuolelta. Siksi alat olla paljon enemmän ryppyjä ja ihosi alkaa roikkua erittäin pian.
Korjaus: Paras tapa turvata sinut auringon haitallisilta säteiltä on aurinkovoideiden käyttäminen. Monet aurinkovoiteista tarjoavat laajan spektrin turvallisuuden sekä SPF50: n yläpuolella olevien pitäisi Club Tijuana Paita aina olla suositeltavia. Käytä aurinkovoidetta millään tavalla samoin kuin aina, kun olet menossa auringossa. Tämä ei vain suojaa ihoasi kuivumisen, mutta myös välttää ihon tulevia vaurioita.

Lähde: Lionessebeautybar.orgdry -iho -olosuhteet voivat olla tärkeä asia kaikille, jotka kärsivät siitä. Siksi on välttämätöntä ymmärtää tarkalleen, kuinka taistella sitä parhaiten resursseilla. Toivomme, että tämä lyhyt artikkeli auttaa sinua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.