July 17, 2024

Braid Hairstyles 101 Girly sinulle

punos on punos. Ja sitä kutsutaan erilaisilla nimillä – löysät punokset, runolliset oikeudenmukaisuuden punokset (luulen, että eri luonnon oikeudenmukaisuus), laatikon punokset (onneksi Dishum -astiasta ei ole), yksittäisiä punoksia. Jumalani punos sanasto kasvaa saumoilla, mutta kuulostaa joka tapauksessa mielenkiintoiselta. Voi, siellä on vielä yksi, grungy punos (jolla ei ole yhteyttä hölynpölyihin). Julkkikset, kuten Uma Thurman, ovat urheilivat punoksen, joten tiedät punoksen 101 ristin universaalin vetoomuksen.
[Lue myös: korkea punottu kruunun kampaus – tee nyt se kuin ammattilainen!]

On niin monia tapoja jakaa hiukset tyylikkäästi, että menetät laskun. Joten jatka punoa ja nauti jokaisesta minuutista siitä, kun vietämme sinut punoksen 101 läpi (se ei ole James Band 007, joten rentoudu).
Ennen kuin aloitat valitsemasi punoksen tekemisen, varmista, että suoristat hiukset ensin, koska niitä on helppo hallita. Se, että voit tehdä suihkuttamalla Fluminense Paita hiuksiasi vedellä ja bingolla, voit nyt aloittaa tapan saada punottu kampaus.
Kala -punos
Se saattaa näyttää monimutkaiselta, mutta se ei ole. Hiuksia on vain kaksi osaa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vetää osia ulkopuolelta ja jatkaa sen ylittämistä vastakkaiselle puolelle. Yksinkertainen ja vaivaton se on, mitä sanotaan? Katso alla olevaa kaaviota.

Lähde: Brit.Cofrench Braid
Sen luomiseksi pidä yksi asia mielessäsi. Teet perinteisen punoksen pään yläosassa ja työskentelet sitten sen loppuun saattamiseksi. Katso tapaa, jolla se tulisi tehdä, ja tiedät kuinka petollinen miss ranskalainen tulet olemaan.
[Lue myös: trendikkäitä kampauksia]

Lähde: Brit.co [myös lue: morsiusneitojen kampaukset pitkille hiuksille]
Hollantilainen punos
Kutsutaan myös ‘sisäpuoliseksi’ punokseksi, hollantilainen punos on, kun joudut saamaan kädet ylittämään hiukset “yli” toistensa sijasta toistensa sijasta.

Lähde: Brit.comilkMaid Braid
Nyt tämä Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita on helppo luoda. Sinun tarvitsee vain luoda kaksi punoitettua pigtailia ja kiinnittää ne pään kruunun päälle, jotain sellaista, kuinka pääpanta näyttää, kun se laitetaan pään päälle. Tämä punottu kampaus on aloittelijoille helpompaa ja on täydellinen juhla- tai rento päivämäärä.
[Lue myös: Jennifer Anistonin kampaus]

[Lue myös: Sarees -kampaukset]
Lähde: Pinterest.comwaterfall -punos
Tämä romanttisen tyyppinen punos tuntee sen. Se antaa sinulle tunteen ikään kuin suurin osa hiuksista juoksee. Saadaksesi sen, ota pieni osa hiuksia temppelialueen ympärille ja jatka sitten sitä. Pudota yksi kappale punoksesta ja valitse toinen hiuslukko. Itse asiassa jatka punoamista ja pudota seuraavat hiuslukon. Se on kuin poimia pala hiuksista ja sitten punottaisi. Toista Crystal Palace FC Paita tämä sykli saadaksesi halutut tulokset.
[Lue myös: Mustat hiukset punokset kampaukset]
Lähde: Pinimg.comNow, että olet nähnyt keinuvia punotettuja kampauksia, mene eteenpäin ja sano hei kaverille, että ihailit kaikkea tätä pukeutuneena punokseen 101!

Leave a Reply

Your email address will not be published.