July 17, 2024

Asiat, joita kukaan ei kertonut oman yksityisen etiketin vaatekappaleesi käynnistämisestä vuonna 2019

, kukaan ei kertonut sinulle oman yksityisen etiketin vaatekappaleesi käynnistämisestä vuonna 2019
02.01.2019, lähettänyt Alanic Global
Koska niin lukuisat pelaajat hyppäävät tapahtumapaikalle – käynnistämällä oman vaatteensa – myös lukuisat markkinoiden aloittelijat romantifoivat tämän idean kanssa nykyään. Tosin se on tänään paljon yksinkertaisempaa kuin muutama vuosi sitten. Polulla on kuitenkin paljon haasteita, joita monet unelmoijat, jotka pyrkivät ‘nopeaan rikkauteen’, unohtaa.
Aiotko liian hypätä tähän kasvavaan vaunuun?
Toki voit soittaa yhden parhaan yksityisen etiketin vaatteiden tuottajat päivässä, ostaa räätälöity tukkumyynti huomenna ja käynnistää yrityksesi alle parissa viikossa. Mutta valitettavasti asiat eivät toimi – ainakin tänään, kun markkinat ovat niin kilpailukykyisiä ja lopputulokset ovat paljon vaativampia kuin koskaan.
Prosessissa on asioita, joita et tiedä; asioita, joista kukaan ei kertonut sinulle.

“Paras” yksityisen etiketin vaatteiden tuottaja ei ole helppoa
Ei vain vähittäiskaupan edessä, mutta kilpailu on jäykkä jopa tukkumarkkinoilla. Viime aikoina Yhdysvalloissa sijaitsevien yksityisten etikettien vaatteiden tuottajien lukumäärä on lisääntynyt. Ja kaikki väittävät olevansa “paras” – jopa uusia markkinoiden tulokkaita. Tämän väkijoukon puhdistaminen todella hyvän jälleenmyyjän löytämiseksi on yksinkertaisempaa sanottu kuin tehty, joka vaatii paljon enemmän kuin vain muutama päivä.
Joten jos etsit hyvää räätälöityä tukkukauppiaat, sinun on oltava paljon varovaisempi, kun seulaat näitä lukuisia yrityksiä. Ja ‘enemmän’, me tarkoitamme hyvin. Loppujen lopuksi se on heille tietyllä tavalla, koko yrityksesi riippuu.
Vaatteiden vähittäismarkkinat ovat paljon monimutkaisempia kuin se, mikä kohtaa silmämme
Kilpailun sanominen vaatemarkkinoilla on korkeaa on vähän epämääräinen. Kun asiat näytetään paljon tarkemmin, asiat ovat paljon monimutkaisempia, jotka tarvitsevat parempaa ymmärrystä ja paljon tietoisia päätöksiä, jotta kaikki soinnut voivat lyödä täydellisesti ja tehdä uudesta yrityksestä hyvää menestystä – ellei suuri.
Vaatteet on jaettu lukuisiin markkinarakoihin, joilla on vielä enemmän alaluokkia. Lisäksi myös asiakkaat on jaettu niin lukuisiin eri ryhmiin, joilla on hyvin monipuolinen tarve, mieltymykset ja budjetti. Kaksojen yhdenmukaistaminen parhaan kuluttajaryhmän kanssa ja oman henkilökohtaisen mieltymyksen ja pätevyyden kanssa on haastavaa, joka vaatii huomattavan määrän aikaa ja paljon kovaa työtä.

Hinnoittelu on paljon muutakin kuin vain leikattavan voittomarginaalin
Hinnoittelu on mahdollisesti yksi aliarvioituimmista näkökohdista uuden vaatteiden vähittäiskaupan käynnistämisessä – huomattavasti huomiotta. Ja mahdollisesti tämä on merkittävin ero onnistuneiden pelaajien ja ei-niin menestyvien välillä.
Hinnoittelutekniikan kartoittamisen pitäisi olla yksi prioriteettiluettelossasi. Mutta jälleen kerran, aivan kuten mikä tahansa, “kartoitus” on vaikeaa. Toisin kuin mitä lukuisia aloittelijoita tekijä, vaatteiden hinnoittelu on paljon muutakin kuin pelkästään leikata voittomarginaali – ja jopa paljon muutakin kuin vain sitä, mitä kohdeasiakkaasi haluavat; Loppujen lopuksi kapeasta riippumatta jokainen asiakas haluaa ostaa mahdollisimman edullisimmalla hinnalla. Muiden muiden elementtien joukossa ovat kilpailijoiden strategian analysointi, nykyiset markkinatrendit, tulevaisuuden ennusteet ja koko taloudellinen tilanne.
Tietysti uusille myyjille, jotka haluavat käynnistää oman vaatteiden linjan, saattaa olla runsaasti muita markkinoiden väärinkäsityksiä, mukaan lukien markkinointi. Joten aiotko tuoda oman vaatetuslinjan markkinoille ajatellen, että tiedät jo kaiken, mitä siellä on, on todennäköistä, että saatat olla väärässä. Joten viettää paljon enemmän aikaa suunnittelussa ja päätöksenteossa. ja soita yksi yksityisten etikettien vaatteiden valmistajista.

Tunnisteet:
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
yksityinen etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
Yksityiset etikettivaatteiden tuottajat USA
Yksityiset etikettivaatteet myyjät
Yksityiset etikettivaatteet tukkumyyjät

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published.