July 17, 2024

Mitkä ovat välttämättömät pyöräilyvaatteet, jotka vaadit sijoittamaan ASAP: hen?

Mitkä ovat välttämättömät pyöräilyvaatteet, joita vaaditaan investoida ASAP: hen?
10.10.2020, julkaissut Alanic Global
Sitä ajava henkilö on yhtä tärkeä kuin itse matka. Sen lisäksi, mikä älykkäämpi menetelmä hemmotella itseäsi, omistautunut ratsastaja, kuin unelmoida syklin asustasi?

Totuus on pyöräilyvaatteiden tukkumyynti, joka on kehitetty pyöräilijöille, ei ole vain myynti temppu. Vaikka asianmukaiset ratsastusvaatteet ja jalkineet eivät ole välttämättömiä, tekevät syklistä turvallisemman ja paljon nautinnollisemman. Se lisää myös tehokkuuttasi varmistamalla, että et tuhlaa resurssejasi ajaessasi.

Siten, jotta pyöräilymatkat olisivat nautinnon ja auttavat sinua matkustamaan pituudet, joita et ole koskaan ajatellut aiemmin, olemme koonneet luettelon.
Pyöräilyvaatteet
1. Polkupyöräpaita
Miksi perustavanlaatuiset puuvillapaitit eivät voi tehdä sitä temppua, voit kysyä? Sen lisäksi, että olet tippumassa hiki ja hikoilun ja sen kuivuminen kestää ikään.

Pyöräpaita puolestaan ​​näyttää paljon kuin tee on kuitenkin valmistettu kosteuttavasta teknisestä puuvillasta (tai merinovilla yhdistelmästä) materiaaleista, jotka on suunniteltu uuttamaan kosteutta iholta.

Pyöräilypaidat ovat erityisen hyödyllisiä:

Takataskut ovat monille tärkeille omaisuuksillesi.

Korkeat pääntiet ovat siellä suojaamaan sinua perusteettomalta altistumiselta auringonvalolle.

Etuvetoketju auttaa sinua avaamaan tai sulkemaan paidan niin korkealle tai niin alhaiselle kuin haluat, lämpötilasta riippuen.

Yleisimmin polkupyöräpaidat toimivat lyhyitä tai pitkiä hihoja (kylmän säätä varten). Siitä huolimatta, erityisen kuuma sää, saatat saada t-paidan ilman hihoja ollenkaan. Pidä mielessä Jersey-kankaiden eri tyylit, jotka vaihtelevat erittäin valosta tiheään, tuulenpitävään ja vedenpitävään. Jos etsit maailmanlaajuista Jersey-tyyppiä, etsivät keskipainoista lyhytaikaisia ​​paitoja.

Alanc maailmanlaajuisesti · Mitkä ovat välttämättömät pyöräilyvaatteet, joista vaadit sijoittaa ASAP: hen?
Pohjakerros
Miksi vaadit jotain pyöräpaitaan alla, jos se jo torjuu kosteutta?

Asia on, että kerros on yhtä tarpeen. Jersey on vain yksi osa kolmikerroksista järjestelmää, samoin kuin sinulla on myös seuraavan ihon pohjakerros takin lisäksi.

Tässä on mitä peruskerros tekee:

Se työntää hiki ihostasi paitaan (joka on fantastinen kesällä), samoin kuin eristys, kun se on chillier.

Yritysten omistajat ja myyjät, jos haluat integroida pyöräilyasukun myymälöihisi, ota yhteyttä yhden tunnettujen pyöräilyvaatteiden tuottajien tukitiimiin sekä tarjouspyyntöön.

Tunnisteet:
Pyöräilyvaatteiden tukkumyynti
Pyöräilyvaatteiden valmistajat
Pyöräilyvaatteet tukkumyynti
Pyöräilypuku tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published.