July 17, 2024

Burberry vie pitsi muotisuuntauksen SS14 seuraavalle tasolle

, jotka on varattu vain alusvaatteille, pitsi kangas on lopulta tasoittanut tiensä valtavirran muotiin. Pitsitrendistä on tullut vuoden 2014 muotijoukkueiden tweetoituimpia elementtejä kaikissa mahdollisissa muodoissa tyylikkäältä päiväpukuista (pienet pitsimekot) frilly -viikonlopun yläosaan, kun Burberry vie pitsi muotisuuntauksen SS14 seuraavalle tasolle.
Tänä vuonna huippumallitalot, mukaan lukien Stella McCartney, Miu Miu, Chloe, Marc Jacobs, Givenchy, Burberry Prorsum, Meadham Kirchoff, Chanel, Hollandin talo, Christian Dior ja Peter Pilottohave, näyttivät pitsien trendiä eri tyyleissä kuin räätälöity pastellit, laserleikkaus pitsi ja tyylikäs LLD (pieni pitsimekko), joka sopii täydellisesti SS14: n romanttiseen tunnelmaan.

Pitsi on tehnyt merkittävän merkinnän muotikipunateille koskaan, koska sen kolikointi on vahva muotielementti. Joustavuus, jolla tämä herkkä kangas on muotoiltu
Ei ole epäilystäkään siitä, että muoti on aina ollut rakastunut pitsiin – rauhoittavista kauniista pitsistä vietteleviin pukuihin ja yläosiin. Vaikka vuoden 2014 säteilevän orkidean ja muiden sävyjen, kuten vaaleanpunaisen, violetin ja mustan, virallinen väri hallitsi SS14 -kiitoteitä, valkoinen virkkauspitsi pysyy edelleen eleganssin ja eleganssin symbolina.

Vuoden 2014 pitsi muotisuuntaus
Äskettäisinä muotiviikkoina käytännössä jokainen muoti -tuntija näytti oman versionsa pitsikangasta. Vaikka Burberry näytti pitsinsä pelkissä karkkien hammaslankojen vaaleanpunaisissa pitsikynähameissa, Tom Ford esitteli rohkean version pitsi -yhtyeestä, jossa on 3 -osainen siluettissa. Jopa Dolce & Gabbana herätti meidät SS14-pitsi-kokoelmallaan, josta heidän pienet mustat pitsimekot nousivat voittajaksi flaunting-lausunnon teko-laskostetut hihat, jotka yhdistyivät korkea vyötärön kuuma housu ja bandeau.
Kuinka pitsi sai alkunsa

Katsotaanpa nopeasti jatkuvasti rakastavan pitsi-muotisuuntauksen historiaan!
Nauhat olivat tosiasiallisesti peräisin 1500 -luvun lopusta Euroopassa, missä muoti näki karkean vallankumouksen. Yhtyeiden reunustettujen reunojen kiertäminen ja solmu synnytti nerokkaan tekniikan pitsin muodossa muotimaailmaan.

Alkuperäinen tekniikka kuvaa kyseisen aikakauden ACF Fiorentina Paita mestarillista käsityötä. Noina päivinä US Sassuolo Paita pitsien valmistus rajoittui puhtaasti ylemmän luokan muotisuuntauksiin. Lopulta pitsi otti tavanomaisen kirjonnan haltuunsa, koska se pelasti useita tunteja, jotka vietettiin käsintehtyihin kirjontatyöhön.

Pitsi muotisuuntaus kevään kesällä 2014 kiitotiet
Yhdessä maaliskuun painoksistani olin keskustellut Neelam Johalista – ensimmäisestä intialaisesta, joka malli Burberrylle? Napsauta tätä lukeaksesi paljon lisää hänestä.

Tiesitkö? Neelam käveli myös ramppia Burberrylle, joka tarttui pitsikevään kesä 2014 Baby Blue -sivustolla.
Kaikista kevään kesällä 2014 pitsimuototrendeistä rakastin erityisesti Burberry Prorsumin pitsileikkeitä Lontoon muotiviikolla. Siitä huolimatta Burberry vei pitsi -muotisuuntauksen seuraavalle tasolle SS14: llä.
Kaikki, mikä lähetettiin kiitotielle, oli pehmeää ja naisellinen, pitkistä kashmir -neuletakista, jotka oli pariksi tyylikkäillä lyijykynähameilla pitsissä pyöreisiin olkapään takkeihin vaaleanpunaiseen ja pistaasipähkinään pitsin neulottujen mekkojen yli. Kun kumisirrat korot valmistivat SS14-kiitotiellä olevien mallien ulkoasun, pehmeät terälehden laukut täydensivät pitsi-teemaa.
Burberryn luova päällikkö Christopher Bailey antoi kunnianosoituksen Nottinghamin pitsille ja juhlii englanninkielistä ruusua hänen luomuksiensa kautta.

Tiesitkö: Nottingham oli aikoinaan maailman suurimman pitsituotannon keskusta?
Burberry Creative Head muistutti tätä elementtiä maailmalle pelkän kattavuuden päiväpukujensa ja tyylikkäiden lyijykynähameiden kautta, joissa hän lähetti supermallit jättämättä mitään mielikuvitukseen.
Jokainen Burberrylle kävelevä malli kisastettiin yksitoikkoisiin lyijykynäkorkoihin hihnoilla joko rohkealla vaaleanpunaisella tai viridian vihreällä. Fluffy -neulojen ja pitsisten hameiden ja kashmir -verhojen lisäksi taitettu ja murskatut pehmeät kukkarot olivat muun muassa.
Halusin tämän englanninkielisen ruusun, pehmeän ja hellävaraisen. Se TSG 1899 Hoffenheim Paita alkoi mielialaa paljon enemmän kuin teema jotain lempeä ja kiltti. ” Selitti Christopher Bailey Backstage.
Englanninkielisen ruusun pitsihuihkulla oli myös satunnaiset strassit -klusterit, mikä antoi siten reunan Burberryn pitsi -muotisuuntauksille kevään kesällä 2014.
Kuvien lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.