July 17, 2024

Coffee Break: Kindle

Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotta meille tehdään maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Olen todennut sen aiemmin, samoin kuin sanon sen jälleen – pidän Kindleistäni. Rakkaus, rakkaus, kuten se. Saan koko ajan e -kirjoja kahdesta eri kirjastosta sen lisäksi, että saan e -kirjoja myynnissä Ereaderiqin ja muiden kirjatarjousten lisäksi, sen lisäksi, että ostat muutaman kirjan täydellä hinnalla. (Voit myös lähettää pitkät PDF -tiedostot Kindlelle!) Jos vaadit uutta tai sinulla ei ole vielä sellaista, tämä on yksi parhaimmista ajoista, koska se on varhainen Amazon Prime Day -sopimus.

Visualisoitu on yleensä 134 dollaria, mutta se on nyt merkitty 68 dollariin, samoin kuin voit valita kolmesta erilaisesta kirjakansasta. (Samoin Amazonissa on saatavana myytävänä olevia muita kirjakansia.) Tämä tarkka Kindle on hiukan erilainen kuin mitä minulla on, joka on Paperwhite (edelleen saatavana myytäväksi 139 dollarilla), joten näyttö voi olla vähän Matala tekniikka kuin minulla on, mutta tyyppinen kysymys, sillä se tekee valtavan eron, ellet viettää paljon aikaa lukemalla ulkona auringossa. Voit myös valita suurimman teknisen näytön, Oasis, samoin myynnissä tänään 221 dollarilla (alle 349 dollaria).
Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…

Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Merceristä – Varaston myynti: Jopa 60% alennusta
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim ja paljon enemmän kulumistyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)

Leave a Reply

Your email address will not be published.