July 17, 2024

Kuinka ilmoittaa, kun jätät työpaikan

Mitkä ovat “parhaat käytännöt”, joita sinun tulisi noudattaa, kun on aika lopettaa? Lukija kysyy, kuinka ilmoitetaan, kun lähdet työstä …
Olemme keskustelleet aiemmin siitä, kuinka tietää, onko oikea aika siirtyä uuteen työhön, kuinka haastatella työskentelyä ja kuinka siirtää tiedostoja muille työtovereille ilmoituksen jälkeen – mutta haluaisin mielelläni Kuule kaikkien tarinat siitä, kuinka he todella ilmoittivat. Kuinka ”ilmoitetaan”? Kenelle kerrot? Henkilökohtaisesti tai sähköpostitse? Kuinka Corporette -lukijat ovat ilmoittaneet ilmoituksensa, kun he ovat aiemmin jättäneet työpaikan?
Onnittelut uudesta työstäsi, t! Olemme puhuneet siitä, kuinka lopettaa sulavasti, kuinka lopettaa, kun mentorisi on pomosi ja miten käsitellä poistumishaastatteluja, mutta ei hetken kuluttua, ja olen innoissani kuullakseni, mitä lukijat sanovat. Henkilökohtaisesti joka kerta kun olen lopettanut, olen yllättynyt siitä, kuinka Maudlinista minusta tulee. Jopa työpaikkojen kanssa en voinut odottaa lopettavan dramaattisen ”Glazy of Glory” -toiminnan kanssa (muistatko tämä tarina lentoemäntä, joka liukuu vapauteen?), Olen väistämättä istunut vastapäätä “pahaa” pian Be-Former Boss ja sai kyynelsilmäisen siitä, kuinka paljon kaipaan kaikkia. Joten hei. 0,02 dollaria:

Kerro pomollesi ensin. Jos sinulla on useita ihmisiä yläpuolella, ajattele, kuka olisi järkyttynyt kuulemaan sitä käytettynä, ja muista sitten kertoa kyseiselle henkilölle ensin. (En tarkoita tätä “aww, hän todella kaipaa sinua!” Tavallaan – tarkoitan sitä “hän tuntee olevansa lievä/näyttää tyhmältä, jos hän ei tiedä ensin”.) Don “Mainitse se muille kollegoille, nuoremmille esimiehille, alaisille jne. – Jos haluat pitää kyseisen ammatillisen yhteyden auki, pomosi tarvitsee kuulla se sinulta.

Jos useat joukkueesi ihmiset saattavat olla järkyttyneitä kuullaksesi sen käytettynä, tee useita tapaamisia yhden aamun aikana, jotta voit kertoa heille kaikille Seriatimin. Tämän keskustelun aikana he voivat kysyä, kuka muu tietää, jolloin mielestäni on hienoa kertoa kyseiselle henkilölle: “Puhuin juuri X: lle, ja puhun kello 11.00 Z.” Ehdotan tapaamisesi ajoittamista tunnin ajan, koska et koskaan tiedä miten keskustelu menee: jotkut ihmiset saattavat haluta puhua heti siirtymävaiheista (kuka saa mitä, tuotaan x nopeuteen jne.), Jotkut ihmiset voivat Sano: “OK, kaipaamme sinua, HR perustaa poistumishaastattelusi”, ja puhe tehdään kolmessa minuutissa, kun taas muut saattavat haluta muistaa aikoja .
Kun olet kertonut kaikille joukkueesi jäsenille, joiden on ehdottomasti kuultava se sinulta, on todennäköisesti joku hallinnossa, jonka täytyy kuulla se – HR, VP, palkanlaskenta, toimistopäällikkö jne.
Ole valmis poistumaan siitä päivästä, jos sinun täytyy. Riippuen siitä, minkä työn poistut ja mihin työhön olet menossa, sinua voidaan pyytää pakata ja poistumaan siitä päivästä. Jos sinulla on henkilökohtaisia ​​juttuja työtietokoneessasi (tai haitata, käytät työsi sähköpostia henkilökohtaisista syistä), pysy myöhään yhtenä iltana ennen ilmoitusta ja vie muutaman tunnin saadaksesi ankat peräkkäin. Samoin, jos pidät vaatteita toimistossasi, et halua, että sihteerisi joutuisi laatimaan ja lähettämään sinulle (hei, olen pitänyt harjoitusvaatteita, ylimääräisiä sukkahousuja ja paljon muuta), varmista, että olet pakattu Erityinen laukku, joka on valmis menemään.

Mutta: Ole valmis pysymään 2-4 viikkoa. Se riippuu todella yrityksessäsi ja tasollasi normaalia.

Tiedän, että jotkut kaverit ovat järjestäneet lomia kahden työn välillä – ja muut, jotka ovat alkaneet heti. (Ota miniloma, jos pystyt!)
Hyvät naiset, mitä mieltä olet siitä, kuinka ilmoittaa, kun lähdet työstä? Kuka kuulee sen ensin – ja miten nämä keskustelut menivät? Mitä kokemuksesi ovat olleet ajoituksessa?
Kuvassa.
—————
HUOM. Näiden aineellisten viestien on tarkoitus olla yhteisön kommenttien lähde tietystä aiheesta, jonka lukijat voivat selata ilman, että heidän täytyy seuloa paljon etuyhteydettömiä kommentteja. Ja niin, vaikka tietysti arvostamme kaikkia lukijoidemme kommentteja, pyydämme sinua pitämään kommenttisi aiheesta; THRANKACKS poistetaan harkintamme ja mukavuutemme mukaan. Kiitos ymmärryksestäsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.